Nieuws

RECAP – De Eerste Maand

Gepubliceerd op 17 oktober 2024

Een maand geleden opende VentureValley haar deuren tijdens het spectaculaire evenement De Grote Opening! Wat is er allemaal gebeurt sinds dat magische moment? In deze blogpost nemen we je mee door de eerste maand van VentureValley.

🎗️ De Grote Opening

Onze opening, genaamd De Grote Opening, vond plaats op 15 september 2024. Om 19.00 startte het evenement met een Q&A. Jullie als spelers konden vragen stellen aan het Team en het mocht echt overal over gaan. Van de server tot aan persoonlijke vragen, jullie stelden het allemaal!

Om 19.30 was het dan eindelijk tijd om, na een vuurwerk- en watershow, de hoofdpoorten eindelijk te openen. Met ruim 35 man renden jullie door de toegangspoorten heen en konden jullie niet wachten om de eerste attracties te gaan bezoeken. Het Team organiseerde een rondleiding door de server die je kon volgen, maar ook waren er genoeg mensen die er zelf op uit gingen.

RECAP – De Eerste Maand
🩵 Héél veel support

De dagen na de opening verliepen soepel. Er waren dagelijks flink wat mensen online en er werd flink 'gekwand' in allerlei attracties. Ook opende onze website op 20 september. Jullie reacties waren erg positief over de website! 🩵

Ook willen we alle mensen die VIP (of Plus) hebben gekocht enorm bedanken voor de support zo vroeg tijdens dit project.

toontjeboontje (VIP)
WalnutRock36680 (VIP)
Colly_Fluff (VIP)
AnneMAP2 (VIP)
Iscamania (Plus, 1 maand)
Tomma1000 (VIP)

Enorm bedankt allemaal! Natuurlijk support je ons ook zonder een Rank aan te schaffen door gewoon online te zijn en het nóg gezelliger te maken! Allemaal ontzettend bedankt! 🩵🩵

Ook is het Team druk bezig met het afronden van Pirate Bay en is er een begin gemaakt aan het nieuwste gebied... 🚀

🪧 De eerste Title

Op 14 oktober gebeurde er iets wat niemand van het Team verwacht had. Iemand heeft al een Title ontgrendeld. Als je niet weet wat een Title is, dit is een speciaal stukje tekst wat onder je gebruikersnaam komt te staan in de Minecraft server.

Op dit moment zijn er 2 categorieën aan Titles: Jubileum Titles en Mastery Titles. Jubileum Titles verdien je op basis van wanneer je voor het eerst ons park hebt bezocht en Mastery Titles verdien je wanneer je 500 ritjes in een attractie hebt gedaan.

Nu heeft AvontuurierGamer dus 500 ritjes gehaald in Fire Forest en de Brandstichter Title ontgrendeld. BINNEN EEN MAAND! Echt bizar voor woorden! Goed gespeeld, AvontuurierGamer 😉

RECAP – De Eerste Maand
👥 Unieke bezoekers

In de eerste maand hebben wij meer dan 100 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Wij hadden niet verwacht dat dit zou gebeuren in de eerste maand! Ontzettend gaaf om te zien dat zoveel mensen ons park al een bezoekje hebben gebracht!

Op naar de 500? 🤭

⌛ De toekomst

Hoe ziet de toekomst van VentureValley eruit na de opening? Voorlopig zijn jullie nog niet van ons af! We hebben veel gafe updates gepland staan, zoals nieuwe attracties, gebieden, evenementen en veel meer! Op dit moment hebben we zeker genoeg content in de oven zitten om de komende 2,5 jaar mee te vullen 🤭

Wij hebben er zin in! Hopelijk jullie ook! 🩵

Vond je deze blogpost leuk? Geef dan een like, sla op als favoriet en deel!

De nieuwste blogposts

© Copyright 2022-JAAR VentureValley

Wij zijn geen onderdeel van Mojang AB.

Privacybeleid   •   Parkreglement   •   Contact